İnci Bileklik Yapımı - How to Make a Pearl Bracelet

pearl bracelet



Eğer incilerin ve kurdelelerin varsa bu harika inci bilekliği kendin ya da sevdiklerin için yapabilirsin. Yapımı çok kolay. İhtiyacın olanlar aşağıdaki listede

If you have pearls and ribbons, you can have this beautiful pearl bracelet for your beloved ones and for yourself. It is effortless to make. All you need is just below.

  • İnci ya da boncuk/Pearls or beads
  • Kurdele/Ribbons
  • Farklı şekillerde boncuklar - İsteğe bağlıDifferent shapes beads - optional
  • İğne/Needle
  • Misina ya da uygun bir ip/Fishing line or thread



pearl bracelet


Bu güzel bilekliği yapmak için seçtiğim malzemeleri görebilirsin. İnci bilekliği yapmak için 20 dakika yeterli.

You can see what I choose to make this lovely pearl bracelet. You can make this pearl bracelet in 20 minutes.

Çok kolay olduğu için kendimi durduramadım ve şimdi iki tane güzel inci bilekliğim var. Hiçbir malzemeye para vermedim aslında. Zaten kullanmadığım inci kolyelerim vardı. Daha işe yarar bir şeyler yapmaya karar verdim.

It was super easy, and I could not stop myself, and now I have two beautiful pearl bracelets. I did not buy any materials, actually. I already had two pearl necklaces which I did not use anymore. I have decided to make something more useful for me. 

pearl bracelet

Gördüğün gibi korkacak bir şey yok. Bu inci bilekliği yapmak için ilk ihtiyacın olan fotoğraftaki yöntemi uygulamak. Kurdele, boncuk, kurdele, boncuk şeklinde ilerliyor. İnci ve kurdele bitene ve istediğin boyuta gelene kadar yapmaya devam et.

As you see, there is nothing to be afraid of. For doing a pearl bracelet first, start with threading and do the process you see in the picture above. Ribbon, pearl, ribbon, pearl again. Keep doing it until you get the length you want.

pearl bracelet

Görseldeki yöntemde olduğu gibi dikişi bitirdiğinde misina ya da kullandığın ipi dip kısmından düğümle. Rengarenk boncuklar, inciler ya da farklı materaller kullanacak bu şekilde çok güzel bileklikler yapabilirsin. Krem ve siyah renkli incilerden İki tane güzel bileklik yaptım ve aralarında gümüş boncuklar kullandım.

When you finish sewing the bracelet, tie a knot to the fishing line and tie the ribbon. You can create beautiful bracelets with colorful beads, pearls, and different types of beads. As you see in the picture below,  I made two lovely pearl bracelets with cream and black pearls, and I used some silver beads, too.

pearl bracelet


Eğer bu güzel bileklik fikrini beğendiysen blogumu ziyaret etmeyi unutma. Uğradığın için teşekkürler.

If you like this lovely bracelet idea, revisit my blog again. Thank you for stopping by 💗